2010. március 31., szerda

Ügyködök-ügyködök!

De a 7 kilót szerintem idén nem érem el! Macus! Nem értem, hogy csinálod! Most komolyan! Nem is alszol? :-) Vagy csak nem annyit, mint én... Én 9 órát minimum...

Na de a lényeg! Kötöttem egy kis nagyon pindurka babának egy kardigánt, 56-os méret! Csak játékbabára tudtam próbálni. 118 g az egész, ennyi is csak azért, mert 100% pamut.

A másik művem, mert ezt tényleg annak érzem, nagyon büszke vagyok rá, teljesen saját tervezés, oké, a rombusz mintát azért könyvből néztem. Ez pedig 178 g lett, viszont 100% akril. De puha és kényelmes.




Ja! 2412 g-nál járok!

6 megjegyzés:

  1. Aranyos a kardigán is na de ez a ujjatlan pulcsi vagy mi tényleg nagyon szép lett, ügyes vagy és joggal büszke is vagy magadra és a művedre! Macus meg szerintem sem alszik vagy csak 3-4 órát naponta :)

    VálaszTörlés
  2. Gabi!
    Fantasztikusan gyönyörű!!!! Már régóta csodálom, miket tudsz, de ez most nagyon viszi a pálmát! Milyen fonalból készült a színes gyönyörűség? A kis kardi is édi nagyon. :)
    A 7 kilóhoz: az ősszel nagyon belehúztam, és elég sok pamutfonalam is volt, ami nyomja a súlyt rendesen.

    VálaszTörlés
  3. Az alvásra nem is reagáltam: Az ősszel és a télen nagyon keveset aludtam. Amúgy is szeretek éjjel fent lenni, mert nálunk akkor van nyugi, tekintve, hogy Viki (is) későn elalvó. Szóval sokszor éjjel 1 után még kötöttem.
    Meg aztán én sok egyszerűt készítettem, ami gyorsan halad.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem tudom, milyen volt a színes fonal! Még tavaly anyu vette, magának kötött egy mellényt, de az úgy nagyon "tömör-gyönyör" volt, így én lebontottam, és Mesinek lett egy kardigán meg egy ilyen rövidujjú pulcsi. Olyasmi, mint a lisa, talán picit vastagabb, de az tuti, hogy akril. Ez van, ebből kell dolgoznom! :) Idén nem vehetek fonalat!

    VálaszTörlés
  5. Én meg mormota típus vagyok! A gyerekekkel együtt 9-kor már alvás van! És nagyon nehezemre esik 6-kor felkelni! Hétvégén, ha hagynak 8-ig is húzom. 10-12 óra alvás lenne az ideális nekem! :D

    VálaszTörlés