2010. május 10., hétfő

apránként

Úgy tűnik, én vagyok a csapatban, aki 3-4 dekánként falja itt a fonalat, ellenben ti, többiek nagy és komoly pulcsikat meg ilyesmiket köttök-horgoltok. Én az ilyen nagyobb dolgokat rendszerint csak elkezdeni szoktam, befejezni a legritkább esetben. Na mindegy, ez biztos valami lelki cucc :)

Szóval vannak manósapik, kettő darab, három újszülött méretű és egy kb. egyévesnek való, egy másik háromhónaposnak, két félévesnek való, és ma csináltam még kettőt, egy fiú-egy lány alapon - az összesen mennyi is? Tizenegy, azaz súlyra nagyjából 40-45 deka körül lehet.

Amit meg külön említek, hogy az első saját fonású fonalból készült sapi is megvan, ez max 2-3 deka, de ez még vizes, muszáj volt kimosni belőle a festéket meg megvizsgálni, hogy mosásra hogy viselkedik.

Nem teszem ide az összes sapi képét - részben azért, mert nem is mindet fényképeztem még le, de a blogomon meg a meskán is - részben az eladottak között - láthatóak. Ami meg nem, az majd ezután lesz. De hát mit tegyek, jobban szeretek horgolni, mint fényképezni, képszerkeszteni és feltöltögetni.

Egyébként elégedett vagyok a fonalfalásommal - nem a mennyiség miatt, mert az nem olyan sok eddig, sőt, tkp nem is számolom -, hanem azért, mert egész más szemmel nézek így a fonalakra, és olyan színekben látok meg kombinálási lehetőséget, amelyeket korábban nem egymáshoz szántam. És így nagyon izgalmas eredmények születnek!

1 megjegyzés:

  1. Igen! Nekem is ez tetszik, hogy a meglévőkből lehet kombinálni. Lesz még pár izgalmas színösszeállítás nálam is! :-)

    VálaszTörlés