2011. július 28., csütörtök

Itt a hajrá időszak!

Mivel nagyon közeledik augusztus 20, lassan véget ér az idei "verseny".

Én tartom az ajánlatom, hogy az első helyezettnek felajánlok egy meglepit (ha véletlen első lennék, akkor a másodiknak), viszont mi lenne, ha ti is felajánlanátok valamit?

Kész munkát, fonalat, amit nem tudtok mire használni, vagy nem is tudom, akármit!

Lehetne direkt felajánlás, hogy a nyertesnek, lehetne, hogy a résztvevők közül akit érdekel, jelentkezhet érte, esetleg ha több jelentkező van ki lehetne sorsolni...

Csak hogy mindenki nyerjen, aki részt vett!

Mit szóltok?

És jó lenne, ha lassan mindenki bejelentkezne pár mondatos helyzetjelentés erejéig, aki tavaly jelentkezett!

Jó kötögetést, horgolászást erre a bő 3 hétre, és HAJRÁ! :)

8 megjegyzés:

  1. Nekem lelkierő kell, hogy fotózzak, mert az elmúlt időszakban elég sokat falatoztam. Csak valahogy mostanában nem jön az ihlet a járulékos feladatokhoz:o) Én is szívesen ajánlok fel fonalat.

    VálaszTörlés
  2. Őszinte leszek, Nöné ezen szavai, hogy sokat falatoztam, kicsit megrémítenek. De egyúttal nagyon örülök is, hogy hallok rólad és látom a munkáid. Úgyhogy hajrá, tessék fotózni!
    Mondjuk, nem is értem, hogy mit rémüldözök, hiszen nem feltétlenül nyerni jöttem, persze az sem lenne rossz, de amit célul tűztem ki magam elé, azt szép csendesen teljesítettem. A két legtöbb helyet elfoglaló fonalaimat akartam feldolgozni, az előgyapjút és a vastag narancssárgát. Ez sikerült, lett egy kabátom, és a gyapjú is szépen fogyott.
    Én is szívesen felajánlok "nyereményt" akár fonalat, de szívesen varrok valamit.

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Nöné! Várom a képeket!!!

    VálaszTörlés
  4. Azt pedig kifelejtettem, hogy én is erősen támogatom a folytatást!!. Nagyon-nagyon visszafogtam magam, régóta nem vettem fonalat csak úgy szerelemből, birtoklási vágyból, csupán 2x csábultam el, konkrét feladathoz, mert a fonalhegyemben épp nem akadt olyan, amilyen kellett:o)
    Nagyon igyekszem, lehet, csupán fotózok illetve mérek, és a munkáim itt fognak debütálni:o)

    VálaszTörlés
  5. Fú, én most rendeltem csak a Barka akcióban, előtte meg tavaly szeptemberben szintén a Barka akcióban. Szóval nem rossz, és szépen ürül a szekrény! Főleg, ha végre elfogynak a pamutok, amit egyszer már elkottyintottam.

    VálaszTörlés
  6. Én frissen csatlakozóként szeretnék a következő játékba nevezni. Itt-ott olvastam már Rólatok, és nagyon tetszik az ötletetek. A napokban találtam 15-20 éves fonalat, újszerű állapotban.
    Barka akcióban én is elcsábultam, Gabella, ismerősnek tűnik a fényképed :)

    VálaszTörlés
  7. Erika! Örülök, hogy jelentkeztél!
    Ismerős? Hm... Pedig ahogy a profilod elnézem, elég távol élünk egymástól! :)

    VálaszTörlés
  8. Fonalat én is szívesen ajánlok fel a készletekből. Vasárnap estére lefényképezek mindent, ami még elmaradt, meg a fonal is fent lesz a blogomon, amit felajánlok. Ne lepődjetek meg, a blogom neve Kötősuli helyett pár napja Kormica Design.

    VálaszTörlés