2011. november 2., szerda

Rövid forduló - félidő

Kedves Mindenki!

A 4 hónapos rövid fordulónk félidejében járunk, és hihetetlen, hogy mennyi fonalat faltunk fel. 15-en összesen több, mint 12 kilót! Ez nem semmi!

Bár én még csak a fél kilót léptem át, elégedett vagyok magammal, mert tavaly valamikor egy évre 3 kilót vállaltam (magamnak), így leosztva a 4 hónapra 1 kiló jut, szóval jól állok! (És még mindig van bőven miből falni...)


De vannak 6-an, akik már most túl vannak a kilós fogyasztáson! Sőt! Ketten már a másfél kilón is túl vannak. Nagy lesz most is a küzdelem, az már látszik!

Az előző fordulóval kapcsolatban lenne egy körkérdésem! Légyszi, írjátok már meg, hogy elküldtétek és megkaptátok-e a felajánlott ajándékokat! Úgy gondolom, mind a 11 helyezett megegyezett az ajándékozás menetében, de nem tudom, tartotta-e mindenki amit vállalt. (Én még nem kaptam ajándékot, igaz, Amandának is csak a múlt hét végén sikerült eljuttatnom...)

9 megjegyzés:

  1. Ügyesek a falatozók! Én sajnos mindig utánpótolok, és persze a legújabb a legkedvesebb, tehát igen-igen lassan falatozom a régi készletemet. Azért még jelentkezem, legalábbis remélem.

    Jelentem, megkaptam a jutalmamat Macustól, és átadtam Irenkának az Ő jussát:o)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez így van, az új fonalat mindig gyorsan ki kell próbálni! Én kemény vagyok (meg csóró), idén csak 3 gombóc Barka Limonádét újítottam... Lehet, megnyerném azt a versenyt, hogy ki vett legkevesebb új fonalat. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem is vásároltam pluszba, mert annyi fonalam van, hogy muszáj felfalnom, egyszerűen nincs hova tennem.

    Én elküldtem Csillának az ajándékomat, az enyémet még nem kaptam meg Zsupszitól, de már egyeztettünk. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem van készletem, de szeptember óta csak egy keveset vettem Áginál. De azt csak az új fordulóban kötöm el. Van most is kész darabom, de még nem tettem fel...
    Szóval kb. 10 kiló fonalam van. A falásban lassan elérem a 2 kilót, remélem, a 3 is meglesz az idén.

    Én elküldtem a fonalat Nönének, meg is kapta. Én még nem kaptam meg, de már nem is tudom, kitől kell kapnom.

    VálaszTörlés
  5. Elfelejtettem, hogy bár nem vettem fonalat, kaptam.. Bő 3 kilót:))) De csak a következő fordulóban kötöm el:)

    VálaszTörlés
  6. Én gáz vagyok... Megkaptam a fonalat Kormica Szilvitől, viszont még nem küldtem semmit Katának, mert először a kötött macit akartam, de nincs a közelükben kisgyerek, aki örült volna neki, és komolyan azóta gondolkodom, hogy mit... de küldöm, ígérem!
    Én is vettem új fonalakat, mindjárt jövök egy nagyobb falással, és aztán szerintem az egyik újat próbálom :) de többet is vettem, ami januártól már játszhat :)

    VálaszTörlés
  7. Macuskám, én vagyok a hunyó! Fonalat fogok küldeni és valami apróságot, de mire elkészül, valaki rendre elkunyizza.
    Fonalat nem vettem, de fogyni sem nagyon fogy. Egyre lassabban kötögetek.

    VálaszTörlés
  8. Én elküldtem az ajándékot Kormica szilvinek de nem tudom megkapta-e mert visszajönnek a neki írt leveleim. Megkaptam a megelpit Patríciától, ehogy ő is írta fentebb. Remélem Kormica is megkapta a meglepimet és nem kallódott el valahol, már egy hónapja postáztam.
    Eddi régi fonalból dolgoztam de hamarosan újból is fogok mert van pár ajándék tervem amihez nem volt megfelelő a készletemben, tehát én bűnöztem vettem és kaptam is új fonalat a meglévő rengeteghez.

    VálaszTörlés