2011. december 1., csütörtök

Kérdés

Sziasztok!
Én lemaradtam, mert az utóbbi két alkotásom (pulcsi és sál a kisebbik fiamnak, kismama tunika nekem) új fonalból volt, hiába, a csábítás, pedig bő egy kilóval előrébb lennék :) de gratulálok mindenkinek, aki ebben a rövid fordulóban meghaladta a két, sőt három kilót!
Kérdés: ha valami félben marad szilveszterig, az elkészült része még ide számít, és az új fordulóba majd a többi része? Most kezdtem bele egy pulcsiba, amin játszana, de valószínűleg így járok majd vele.
Köszi!

13 megjegyzés:

  1. én úgy tudom, hogy csak a teljesen befejezett művek játszanak.

    VálaszTörlés
  2. De akkor az új forduló elején miért játszottak a félkész művek befejezései? Nem ér :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt én is nehezményeztem, hogy a félig kész takaróm majdnem 1 kilója ment a levesbe... :)

    VálaszTörlés
  4. Ééés akkor mi lenne, ha változtatnánk a szabályon? :) Szavazás...? :)

    VálaszTörlés
  5. Végülis igazatok van, és logikusnak tűnik...
    Most hogy van kezdete meg vége a versenynek, akár le is mérhetjük amit éppen kötünk az utolsó utáni nap legelején akkor is, ha nincs kész, hisz az azutáni fordulóba már úgysem számít bele. Én benne vagyok, hogy változtassunk a szabályon.

    VálaszTörlés
  6. És akkor minden UFO-t lemérünk a szekrény mélyéről? :) Mintha vérre menne:)
    Egyébként Timi miért ne fejeznéd be? :) Hol van még a vége?...

    VálaszTörlés
  7. A változtatásban én is benne vagyok:o)

    VálaszTörlés
  8. Paat, nem, csak amit most kezdtünk el és épp nem fejeződik be az év végéig.
    Azért esélyes, hogy nem fejezem be, mert esetleg a napokban szülök egy gyereket :D de igyekszem! :D

    VálaszTörlés
  9. Ha Timi szül, akkkor az övé számítson bele. A többi szerintem nem megoldható. Mégpedig azért, mert mi van az új tagokkal? Nekem is van olyan UFO-m, amit 5 éve kezdtem el, és mondjuk csak egy ujja hiányzik, vagy gyerekmellény, aminek csak a nyak és ujjpasszéja. De nem abban az időszakban kötöttem, ami a fonalfalásba beleszámít.

    VálaszTörlés
  10. Én is a szavazás és a beleszámítás mellett vagyok. Persze csak arra, amit ebben a fonalfalós időszakban kezdtünk el, és nem fejeztünk be. Mert mi van, ha valaki pont egy jó súlyú pulcsit kezdett el, és mondjuk 31.-e éjfélig fél ujja hiányzik még? Nem vérre megy, de bosszantó, ha mondjuk az az 450-480 gr kiesik 30 gr miatt.

    VálaszTörlés
  11. Timi! Ez a hozzászólás annyira jó volt, hogy kicsordult a könnyem a nevetéstől!

    Szóval! Én amellett vagyok, hogy amit ebben az időszakban kezdtünk el, de valahogy mégsem készült el, annak a dec. 31-ig elkészült része számítson be!

    Ha régebben elkezdett motyókát veszünk elő és azt folytatjuk, az egyébként is benne van a leírásban, hogy ott a forduló kezdete után kötött rész számít bele. Így jó?

    VálaszTörlés
  12. Gabella, szerintem szuper, én is így gondoltam :) Magamból indultam ki, nekem nincsenek ufók a szekrény mélyén, úgyhogy csak az épp elkezdett és félbemaradó darabra gondoltam. (Háta már kész, elejének mondjuk az 1/3-a :) )

    Amaranta, ne kivételezzünk :)

    VálaszTörlés
  13. Rendben, de arra is gondoljatok, aki az új körbe fog jelentkezni. Az majd a nulláról indul, pedig leht, hogy ő is "falt", csak játékon kívül.

    VálaszTörlés