2012. január 26., csütörtök

Ajándékok?

Sziasztok, lányok! Csak én maradtam le az ajándéklista közzétételéről vagy még nem is volt? Pályázik valamelyik szorgalmas tavalyi nyertes a felajánlott teára? Mert ha igen, akkor várom az ízvilágra vonatkozó kívánságokat :)

13 megjegyzés:

  1. Én ugyan nem jelentkeztem ajándékozásra, mert rossz vagyok benne, mindíg kicsúszom a határidőkből, de ha nincs pérod, akkor szívesen beszállok. Saját magam varrott babát tudnék ajándékba küldeni, vagy szemmaszkot.

    VálaszTörlés
  2. Esetleg még varrott ciframézeskalácsot. Azt megnézheted a blogomon.

    VálaszTörlés
  3. Én is benne vagyok az ajándékozásba, feltéve ha akad olyan aki szívesen kap Barbie vagy Ken méretű varrt babaruhát :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, eredetileg úgy értettem, hogy nem párban leszünk, hanem aki akar, ajánl valamit, és először az első választ, aztán a második, stb. Én ha igaz, 13.-ként választhatok. Talán Gabella szervezte? Hahó, Gabella, itt vagy?

    VálaszTörlés
  5. Jaj, én meg elfelejtettem felajánlani... De szívesen felajánlok némi fonalat. Szép Kid Mohair fonalam van 15 deka, most nem is tudom a színét hirtelen, olyan szép... De csipkéhez való vékony, kézzel festettet is fel tudok ajánlani, az barnás.

    VálaszTörlés
  6. Biztosan minden ajándéknak meglesz a "vágyója" :) Nálam kislány szoknya vagy kendő kerül felajánlásra az alábbi postból még sok választható: http://www.patriciakezmuvesmozaik.blogspot.com/2011/05/szent-gyorgy-napi-vasar.html
    De mivel én csak nyáron csatlakoztam, csak következtetni tudok a leírtakból. Az nagyon jól hangzik, ha mindenki felajánl valamit és adott sorrend szerint választunk:)

    VálaszTörlés
  7. Nem nagyon értem, de ez ilyenkor este nem újság. Gabella! Világosíts fel minket :-)))

    VálaszTörlés
  8. Legutóbb sorba ment az ajándékozás, de ahogy anyahajó leírta az szerintem jó ötlet :))

    VálaszTörlés
  9. Ezt én nagyon nem értem, biztos lemaradtam valamiről. Viszont én most kimaradnék az ajándékozásból, nem nagyon lenne időm alkotni, biztos kicsúsznék a határidőkből.

    VálaszTörlés
  10. Ez még a tavalyi évre vonatkozik, de kezdem azt hinni, hogy én értettem félre valamit, de nagyon. Na sebaj :)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Bocsi, kórházban voltam. Semmi komoly, rendben vagyok!

    Szóval úgy volt, hogy az előző forduló résztvevői felajánlhatnak valamit. Aki ajánlott, az majd választhat is, az elért helyezés sorrendjében. Jó lenne minél előbb konkrétan felrakni a felajánlásokat! Nem muszáj kézzel készült holminak lennie! Jó ötlet a fonal, a tea, a gyerekruha, a barbie-ruha, a kötött, horgolt holmi is. Esetleg a héten összesíthetnénk a felajánlásokat. Mit szóltok?

    VálaszTörlés
  12. Előző fordulós ajándéknak nem tudok sk-kötött valamit vállalni, viszont a közelünkben nagyon fini kézzel készített szappanokat árulnak.

    VálaszTörlés