2013. január 20., vasárnap

Kérdések

1. A  tavalyi zárást mikor tekintjük véglegesnek?
2. Hagyjuk az ajándékozást? (Csak azért, mert többen írták, hogy kihagynák. Végülis nem fontos.)
3. Az idei termést  szépen folytatólagosan ide töltsük fel? (Nekem van már egy babatakaró, egy nagy kendő, aztán egy-két miniség is, bár kép egyikről se készült.)

Ha erre jártok, írjatok, jó?

11 megjegyzés:

  1. Nekem is vannak már elkészült dolgaim..
    Szerintem is hagyhatjuk az ajándékozást, végülis nem az a lényeg...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sem az a lényeg, de azért tök jó volt úgy, ahogy tavaly volt, egy szavazat az ajándékozás mellett :) A listát tekinthetjük szerintem véglegesnek, és fel is tölthetjük a következőket nyugodtan folytatólagosan, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szívesen ajándékozok, van fonal is, kész ajándéknak való kreálmány is.
      Akkor meg kéne esetleg állapodni, hogy aki szívesen ajándékoz, az tegye meg a felajánlását. remélem, a többiek is reagálnak.

      Törlés
  3. Ajándék mellett vagyok. Nekem tavaly sikerült időben elküldeni és kaptam is szépet. Igaz, a postát gazdagítjuk vele, de kellenek az apró örömök:-)

    VálaszTörlés
  4. Rendben,akkor egy szavazat tőlem is,az ajándékozás mellett :)

    VálaszTörlés
  5. Én már véglegesnek tekintettem. Új dolgokon dolgozom, nemsoká mutogatni valóm is lesz. Remélem, hogy a lendületem tovább tart majd, mint tavaly, mert fonalam az akad bőven.
    Az idén kihagyom az ajándékozást.

    VálaszTörlés
  6. Az én lendületem pillanatnyilag teljesen oda van, de remélhetőleg hamarosan visszatér. Még ötletem nincs, hogy mit ajánljak fel, de én is örülnék, ha lenne ajándékozás. Csak légyszi, a szervezést valaki vállalja magára! Most a koncentrálás eléggé nehezemre esik.

    VálaszTörlés
  7. +1 szavazat az ajándékozás mellett :)
    Szerintem nyissunk egy új bejegyzést az ajándékozásnak, és ne külön-külön töltse fel a felajánlását mindenki, hanem ahhoz az 1 bejegyzéshez tegyen az ajándékáról egy fényképet, és írjon mellé pár sort. Adjunk neki egy határidőt.... mondjuk január 31 éjfél... és az addig feltett ajándékokból február 1 hajnalban Paat listája alapján a legtöbbet falt ajándékozó már mazsolázhat is, úgy mint tavaly, és ha választott jöhet a következő, úgy mint tavaly. Mit szóltok? Jó a január 31-i határidő, vagy hamar van?

    VálaszTörlés
  8. Szerintem tökéletes, mind az ötlet, hogy egy bejegyzésben kellene felrakni a felajánlásokat, mind a határidő :)

    VálaszTörlés
  9. Rájöttem, hogy nem tudunk egymáséba írni.... bevállalom a szervezést, küldjétek az én email címemre a felajánlásaitokat én pedig majd közzéteszem őket.

    VálaszTörlés