2014. január 21., kedd

Amanda, 2014/1

Remélem, hogy idén messzebb jutok, mint tavaly.
Én nem átkötöttem magam, hanem átbontottam magam idénbe. Ezt a barnás-zöldest már mutattam, elkezdtem, aztán ugyanazzal a lendülettel abba is hagytam. Közben a célszemély kinőtte, és le kellett bontanom. A minta ugyanaz, mint akkor, csak néhány centivel szélesebb, és vagy jó 10-zel hosszabb kiadásban. Alise batik burcum, és három gombóc van benne. 






Ezt kendőt is tavaly kezdtem, de néhány sor után parkolt egy kicsit. Most, hogy kellett a kötőtű, gyorsan befejeztem. Olyan 5 dekányit kötöttem hozzá. 





Az első bejegyzéssel 350 g fonalfogyást dokumentáltam. 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek. A Burcum Batikból nálunk is van 3 színből, hamarosan feldolgozom.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók lettek! Érdekes, nekem ezek a fonalak kimaradtak, be kellene pótolni. :)

    VálaszTörlés
  3. Tudom Gabi, hogy neked a Lisa volt a kedvenced, de ha megismered a Batik Burcumot. Egy nagyon jó minőségű műszálas fonal. Talán kétszer vastagabb a Lisánál.
    Macus, ahogy megtudtam, hogy a Reatexnél is van, sőt sokkal olcsóbb, mint itthon betáraztam. Vettem még néhány gombóc Lanagold-ot is. Remélem, hogy hamarosan elfogyasztom mindet.

    VálaszTörlés
  4. Amióta itt a Gombolyda Pesten, hát... veszélyes. Én ott vettem a Burcumból. A Lanagolddól is dolgoztam már, nagyon jó fonal.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a linket és hogy bekukkantottál, így idetaláltam Hozzád! Szerintem még nem jártam itt, de majd eztán! Gyönyörű a pulcsi is és a kendőd is pihe-puha lehet!
    (Javítottam a bejegyzésem!:))

    VálaszTörlés