2014. január 28., kedd

Eredményhirdetés

Kedves Mindenki!
Mivel sajnos nem volt nagyon rengeteg bejegyzés 2013 folyamán, gyorsan átfutottam az eredményeket. Könnyen lehet, hogy a sor végén (velem együtt) kullogó fonalfalók csak a blogolással maradtak el, de csak azt tudtam összesíteni, amit feltöltöttetek. Nagyon bízom benne, hogy idén is fenntartjuk a blogunkat, és újult erővel sok szép kötött és horgolt holmit mutogathatunk egymásnak, ezzel is biztatva egymást!

Nézzük tehát a listát! Most nem lesz dobpergés, bonyolítás, elölről kezdem! Mint az sejthető volt, a címvédő, vagyis a tavalyi győztes természetesen Macus!

1. Macus - 6518 g
2. Patrícia - 3748 g
3. Timi - 2613 g
4. Marikje - 1778 g
5. Irénka - 1740 g
6. Amanda - 1690 g
7. Hegemony77 - 1371 g
A többiek inkább a "futottak még kategória", nem azért, mintha 1 kiló alatt nem lenne szép teljesítmény, de idő hiányában csak számok  nélkül gratulálok a többieknek:

Nöné, Inga, Szilvi Oláh, Zsupszi, Anyahajó, Amaranta, Fricskamacska (meg én).

A technikai részhez még hozzátartozik, hogy jó lenne, idén is egy bejegyzés erejéig bejelentkezne mindenki, aki szeretne most is részt venni a falásban.

A tavalyi résztvevőktől szeretném még kérdezni, hogy akkor az ajándékozással mi legyen? Legyen? Hogy legyen? Ki szeretne részt venni? És ha minden jó úgy, mint tavaly (meg előtte) volt, akkor a felajánlások leírása és képei is érkezhetnek akár hozzám is, bár nem ígérek roham tempót ennek feltöltésében sem.

És az illusztráció egy fotó a győztesünktől! Felhívnám a figyelmet a háttérben a tévében csodálkozó nőre! Felirat a képhez: Jézusom, ez a nő már megint ennyit kötött??? :)

17 megjegyzés:

  1. Gratulálok Macusnak!

    Az ajándékozásról: én bármibe beleegyezem, ami a többieknek megfelel. :)
    Feltéve ha akarunk ajándékozni. :)

    Én idén is szeretnék részt venni a blog életében.:)

    VálaszTörlés
  2. gratu!
    valóban, én is elmaradtam a blogolásban :)
    de majd idén rendesen publikálok! :D

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek!
    De én ahogy tavaly sem idén sem tudok kiló felett produkálni, mert a frivolitás/hajócsipke csak pár deka és, a hímzőfonal nem mérhető sajnos.
    Ráadásul ezek lassú projektek. (De hatalmasak , akik olvasnak láthatják)
    A kötés meg csak álom marad sajnos.....
    A többieknek jó munkát kívánok:Kata

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok mindenkinek! Az ajándékozásból idén is szeretnék kimaradni.
    A fonalfalást a 2014-es évben folytatom, és igyekszem publikálni is az alkotásokat! Szeretem ezt a blogot, mert nagyon sok szép alkotást és ötletet mutattok!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a lehetőséget, mindenkinek gratulálok, mert minden felhasznált dekával fog a régi készlet, ráadásul minden grammból szépségek születnek.
    Az ajándékozással kapcsolatban: én benne lennék, de szerintem ne erőltessük. A többség tavaly se volt benne, nem is lényeges.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok, én is felbukkantam. Nálam fogy rendesen a fonal, de a saját blogon és FB kötős csoportokon kívül általában már nem marad szufla. Szóval a projekt szellemével továbbra is azonosulni tudok és bőven van mit falni, de mostanában az egyszerűség kedvéért a Fonalfogyókúra c. FB-csoportba rakom fel napi szinten a dolgaimat illetve többé-kevésbé próbálom vezetni a knitmetert. Nézelődni azért jövök! Január 1-től olyan 700-800 méter között tartok, ezek mind jó régi fonalak falásai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Adél! Néha legalább linkeld be a blogot, akkor is tudjuk követni, hogy hol tartasz. Az egész fonalfaló tőled indult annak idején, csak jó lenne, ha köztünk lennél. :) Én szándékosan nem lépek be a fonalfogyós csoportba, bár láttam. Sok csoportban vagyok így is (közös kötések, barátok, stb.).

      Törlés
    2. Persze, szívesen! Csak azt nem ígérem, hogy méregetni fogom tudni. Nehéz számon tartanom, hogy egy projekten belül mennyi az új, mennyi a régi fonal, ezen bukok el általában. Most pl csak azt mérem, hogy mennyit kötöttem el - függetlenül a vásárlás időpontjától - de még ezt is csomószor összekavarom, szóval csak kb érték jön ki. Na de ha mindezzel együtt is jó, ha maradok itt is, akkor igyekszem...

      Törlés
    3. Persze, hogy jó! Maradjon mindenki! Főleg, ha így tét nélkül fogyasztunk! Mert úgy látom, a "nem fontos ajándékozni" hozzáállás a népszerűbb...

      Törlés
    4. Macus, és még annyi, hogy persze-persze, nem erőszak a Fonalfogyókúra, de mostanában ez az egyik legpörgősebb csoport, szóval ha mégis meggondolod magad, akkor gyere :) Én is eléggé kiritkítottam a csoportjaimat, mert osztódással szaporodnak, de ezt nagyon kedvelem.

      Törlés
  7. Én csatlakoztam! Aztán majd látjuk, hol milyen aktív leszek... Gergőm most épp aktív... Megpróbálom elaltatni. :)

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Ó, dobogó :)

    Nekem tetszik az ajándékozós, de igazából nem jött be, szóval szerintem hagyhatjuk :) A Fonalfogyókúrásban én is benne vagyok a facebookon, de ott nincsenek igazán szabályok, mindenki köt, mint a gép és ennyi :D szóval nálunk egy kicsit más. Ugye azért lesz blog is, ha mindenki facebookozik is? Vagy menjünk át mi is oda, a Fonalfogyókúrába vagy sajátba? Mondjuk két hasonló célú fb csoportnak nincs sok értelme.

    Idén nekem eddig egy kis játék delfinnyi fonal fogyott, kb. 5 g :D illetve befejeztem egy tavaly elkezdett kendőt, kétszínű, az egyik fonala fonalfalós, de nem tudom, mennyi volt belőle tavalyi és mennyi idei kötés, úgyhogy ez nem számít. Viszont mindjárt kész leszek három sapka-nyakmelegítő szettel ugyanabból a fonalból, az már egy értékelhető falás lesz.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok mindenkinek aki "falni" tudott :-)! Szeretnék csatlakozni ebben az évben is, mert már kötök. Lassan lesz is eredménye.

    VálaszTörlés
  10. Én szeretem ezt a blogot, a fb.-on az a pörgés más. Ez a régi szép, fb. előtti időkre emlékeztet. :)

    VálaszTörlés
  11. Oké, maradjunk itt is! De jó lenne, ha a résztvevők azért kb. havonta jelentkeznének!

    VálaszTörlés
  12. Gabella, ez a fotó az aláírással óriási, nagyon jót nevettem! Az ajándékozást én is kihagynám, az idei falatozásban szeretnék részt venni az eddigi módon. FB óta ritkábban blogolok, még kevesebbszer olvasok blogokat, de azért mégiscsak, és szeretem ezt a nyugisabb világot.

    VálaszTörlés
  13. Jövök én is, remélem, hogy lesz mit mutatnom.

    VálaszTörlés