2015. január 3., szombat

Itt a vége

, itt az ideje összesíteni az elmúlt évadot. Hát igen, csak és a vásárlások tükrében tényleg csak 1480g régi fonalat kötöttem el. 
Nem tervezek előre, nem fogadkozom csak remélem, hogy idén ez az arány megfordult, vagy legalább egálra áll. 
Versenyen kívül néhány gondolat. Ez az egyik kedvenc szinösszeállítású  Batik Burcum fonalam. Sokadig nekifutásra végre készen van, tegnap horgoltam össze. Többször visszabontottam, többször nekiugrottam, be sem vallom, nem egy napig készült. 
Sokáig ez volt a favorit, ebből a fonalcsaládból.






 Csak addig amíg nem találkoztam ezzel a Robin Hood szinvilággal. 

vagy ezzel a puncs fagyi csokiöntettel. 


Lám, itt a legújabb szerelem, zöldből-zöldön keresztül egy kis zöldbe. Nagyon tetszik. Még tavaly sikerült beszereznem néhány gombócot. Ha a csíkost befejezem, eljön az ő ideje. 

3 megjegyzés:

  1. Szép lett a pulcsi. Én eddig még csak szemezgetni mertem ezzel a fonallal.

    VálaszTörlés
  2. Honnan tudtam már az első képnél, h ez a te bejegyzésed? :)
    Jó a Burcum batik nagyon. Most egy jó színes vár feldolgozásra nálunk.
    A pulcsi nagyon szép, tényleg jók ezek a színek (is).
    Én valószínűleg több fonallal zártam az évet, mint amennyivel kezdetem, pedig feldolgoztam a régiből 5 kilót, az újakból is közel annyit.
    Most egy ideig a szekrényből dolgozom.

    VálaszTörlés
  3. Talán a fonalról...hát nagy burcum batik rajongó lettem. Nálunk a boltban gyapjú alig, kevert fonal inkább és sok műszál van. De nem mindegy, hogy milyen az a műszál. Én ezt nagyon megszerettem, jó vele dolgozni, egyenletes, nem a recsegős fajta és jó színekben van. Most jót korteskedtem. És persze rafkós voltam, kinéztem a boltban a színeket, megtapogadtam majd a neten megrendeltem olcsóbban. Persze, hogy az árkülönbségből adódó hasznot is fonalra költöttem.
    Szivárványos nálam is lapul. A moher gold szivárványosát már megkötöttem, a superlana még várat magára. (burcum batikból szivárványosom még nincs, de van a kék-zöld-sárgás 3904)

    VálaszTörlés