2015. július 24., péntek

2015/27.

Ez a kendő is várta már, hogy felkerüljön a gyűjteménybe.
A fonal Cotton Bamboo Batik. Egyszer régen kaptam ajándékba néhány gombolyagot, amiből Vikinek kötöttem egy nyári felsőt. Aztán sose vettem, nem volt a közelemben, de láttam, hogy nem is olcsó fonal. Viszont jó minőségű, puha fonal. Aztán Gyalus Kati, akitől elég sok fonalat szoktam venni, tavaly talált pár csomaggal a pesti Coats nagykerben, akkor már kifutó fonal volt, így olcsóbban is adták. Beszereztem pár csomagot, most használom el őket.
Egy Eyeblink kendő készült most 188 g fonalból.



4724 g-nál tartok.

Szerintetek van értelme még ennek a blognak?

6 megjegyzés:

  1. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Csodálom, hogy milyen szorgalmas vagy. Remélem, hogy hamarosan én is hozok képeket, kötöttem egy kicsit. És persze vásároltam, de nem kicsit. Eljutottam egy Gombolydába, nem szeretnék beszélni róla!
    Gratulálok az elfogyasztott tömeghez. Ha belekötök második még lehetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én vagyok a második, mert Lilang nagyon elhúzott előttem. :)
      Ó, igen, én is vettem itt-ott ezt-azt...Most is épp jön egy csomag Ercsutól, egyért pedig el kell mennem majd a hétvégén a Camponába, De az évszázad üzleteit nem hagyom ki. :)

      Törlés
  2. Pedig tudom, hogy Ildikó takaróba horgol, és mégis kimaradt. Nagy a lelkesedés a takarósok háza táján, aug-ban állítják össze. Egész hétvégés programra készülnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mert gyakorlatilag hárman szoktunk jelentkezni, pedig jó sokan vagyunk elvileg. És igen, van, akiről tudható innen-onnan, hogy igenis alkot, régiből is, de ide nem jut el a projekttel. Én meg a blogba nem teszem fel a munkákat, de lehet, hogy ezen változtatok. De a facebookon több kis csoport s van, ahol ezeket is mutogatom. 10 helyre már nincs erőm/kedvem adminisztrálni.

      Törlés
  3. Bevallom, szoktam kötni, olvasom is ezt a blogot, de nem fotózok, nem mutogatok. :) Régi fonalból dolgozom, újat 2 éven belül egyszer vettem egy tesztre.de mit mutogassak? Főképp zoknikat kötök, lánykám babájának ruhákat, néha 1-1 kendőt.. Csupa egyszerű, praktikus dolog..nem olyan szépségek mint amiket Ti alkottok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mutogassad csak! Én nem is tudok zoknit kötni...

      Gondolom, hogy a többiek is kötnek-horgolnak, van, akinek a blogjában meg is jelennek a művek.

      Törlés