2010. szeptember 22., szerda

A harmadik falat


Igen lassan fogy a fonalkészlet...
A legutóbbi egyszerű kendő éppen 2 gombóc olasz félgyapjú fonalat evett meg. Egyszerűen harisnyakötéssel készült, az utolsó három sor lustával. Még nem volt vízben, de gyorsan fel akartam tenni egy képet.
Íme:

A fonal Ágitól származik, a vateráról. 50 % a gyapjútartalma, de nagyon puha, kellemes tapintású kendő lett belőle. Mivel hosszan van benne egy szín, szép csíkos lett. Jól látszik, hogyan vékonyodnak a csíkok, ahogy egyre hosszabbodtak a sorok.

Fonalfogyasztás: 100g

7 megjegyzés:

  1. Egyszerűen nagyszerű!!! Jól viselkednek ezek az Ági-féle fonalak blokkoláskor. Ugyanis elcsábultam a múltkoriban:o) Igaz, gőzöm nincs, mikor kerül rájuk sor, de az a biztos, ha itthon van:o)

    VálaszTörlés
  2. Az a mondat kérdés ám, csak lemaradt a kérdőjel. De mondjam ezt egy magyarosnak?

    VálaszTörlés
  3. Nöné!
    Biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb Te is megismerkedsz ezekkel a fonalakkal. :)
    Még nem blokkoltam,de majd közzéteszem a tapasztalataimat.

    VálaszTörlés
  4. Klassz lett! Örülök, hogy sikerül időt szakítanod alkotásra is :))!

    VálaszTörlés
  5. Szép lett!
    Azért ha lassan is, de csak beindul a fonalfalás!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók ezek a fonalak! Folyton nézegetem én is... És a kendő is nagyon szép lett! Külön tetszik, hogy nem csipke.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól néz ki ezekkel a természetes csíkokkal, és még fonalat sem kell váltogatni. Én most kötöm a vuk-ból a pulcsimat, imádom! A színét is, kötni is, remélem majd viselni is, de már most szeretem! Nagyon bírom az Ági fonalakat, van nekem egy halommal, hisz tudjátok! :) És még nincs vége a gyűjtögetésnek! ;)

    VálaszTörlés