2010. szeptember 22., szerda

Közvélemény-kutatás

Hé, hahó, emberek!!!!!!

Remélem, nem érdeklődés hiányában nem válaszoltatok, hanem csak elkerülte a figyelmeteket a kép nélküli bejegyzés!

Szóval! Legyen akkor külön játék?

Mondjuk egy őszi forduló? Mindenki pályázhatna egy darab augusztus 20. után készült munkával, és ha már őszi forduló, meddig tartson? November 20-ig?

Vagy inkább havonta legyen? És mondjuk az első szeptember 30-ig?

Felajánlások is kellenének! Vagy van még más ötletetek? Írjatok!

És akkor leírom, hogy én mire gondoltam!

Lehetne mondjuk legszebb őszi holmi, esetleg megbontva legszebb kötött, legszebb horgolt. Vagy ahogy szeretnétek.

Díjaknak pedig felajánlhatnánk olyan fonalat, amiben már nem látunk fantáziát, hátha más lát. Felajánlhatnánk mondjuk kézimunka újságokat, saját készítésű holmikat, esetleg kötőtűket... Vagy mondjuk gombokat, egyéb hasznos dolgot, ami kötögető, horgolgató emberkéknek hasznos lehet.

Mit szóltok? Hogy legyen?


És akkor, hogy legyen kép is!


Meg hozzá egy kérdés! Elkezdtem ezt a pamut nyári felsőt magamnak, és marhára tetszik, hogy ilyen jól jönnek ki a színváltások. Csak sajnos ez túlontúl színes nekem. Tudnátok ötletet adni, hogy mit készítsek belőle? 100% pamut, olyan catania szerű, tehát meleg cucc kizárva, majdnem fél kiló van belőle...

9 megjegyzés:

  1. Én annyira nem haladok, amióta munka van, hogy nekem nem fontos a külön versengés. Örülök, ha fogy a fonal... A többiek azért versenghetnek ám.

    A felső nekem tetszik így színesen.

    VálaszTörlés
  2. Nem érdeklődés hiányában nem válaszoltam, csak nem emlékeztem, miről van szó, de most visszakerestem. Milyen kategóriára gondoltál?

    A színes fonalad nagyon klassz, de szerintem is inkább gyerekholminak való, viszont a fél kg. elég sok Mesikéd méretéhez. Mondjuk tavaszi pulcsi+mellény?

    VálaszTörlés
  3. Igen, valószínűleg Mesinek lesznek valamicskék...

    A többit beírom a bejegyzésbe!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! nagy hallgatásomból lassan előbújok
    :-) A hétvégén nagy pakolást tervezetk, talán előkerülnek a horgoló és kötőtűim is a dobozokból. Nekem tetszik az ötlet, meg aztán eddig egyébként sem jeleskedtem. A legszebb kötött, horgolt kategória jó ötlet. Én a horgoltba neveznék...ha még szóbaálltok velem.
    üdv. CSilla

    VálaszTörlés
  5. Csilla! Hát még jóhogy! Nem késtél le semmiről, látod, mindenki nehezen indul be! :)

    VálaszTörlés
  6. Gabi, olyan volt a bejegyzésed, mintha valami korábban megbeszélt dologra hívtad volna fel újra a figyelmet, így én, mint friss tag, nem értettem, hogy miről van szó. Szerintem jó ötlet, hogy ne csak egy forduló legyen egy évben. Az ajándékok, nyeremények nem annyira izgatnak, úgysem én nyerek, elég, ha fogy a fonal, nézhetem a blogot és kaphatok ötleteket :)

    VálaszTörlés
  7. Macushoz hasonlóan igaz én nem a szervezett keretek közötti munkám miatt, én sem haladok a kötéssel. Tehát a külön versengésbe nem szállok be, nem rontom mások esélyeit. Az ötlet viszont tetszik, de ne legyen szűk határidő, hogy ne érezze senki tehernek. Lehetne egy egész évadon át tartó külön verseny, férfi, női, gyerek és egyéb kategóriában. Talán itt elindulnék, mert bízom abban, hogy legalább egy modellt elkészítek az pedig csak befér valahová!

    A színesed szép, gombos mellénynek vékony pulcsi fölé el tudom képzelni. Ja persze Mesinek. Eszternek vettem egy színes gombos mellényt, most nyúz, hogy kössek hasonlót.

    VálaszTörlés
  8. Gabikám, én olvastam a bejegyzésedet (mint oly sok mást is, csak ritkán kommentelek), csak lassan már 2 hete alig-alig tartózkodom gép előtt, pláne nem kötögetek (sajnos). Nagyon be vagyok havazva, bízom benne, hogy 2 héten belül túljutok rajta, és akkor.... reszkessetek fonalak!!!
    Ötletem nincs (soha nem voltam ötletgazda, sajna), ahogy a nálam okosabbak gondolják. Mindenesetre én mostanság biztos hogy nem tudok versengeni, de egyszer csak belendülök:o)

    VálaszTörlés
  9. Én is olvastam, de nem igazán tudom mit mondjak, most én is el vagyok havazva és amit kötök az sem fonalfalós. Nyögvenyelősem megy ez a falás most nálam, de talán majd később, mert falnivaló az van bőven. Ezt a plusz versenyt hogy gondoltad, szavznánk rájuk, vagy hogy? Máskép nem tudom, hogy lehetne eldönteni melyik a legszebb egy kategóriában.

    VálaszTörlés