2011. augusztus 28., vasárnap

Bocsi lányok, kalózkodok egy kicsit...

... és minden fonalfalónak megírom az oldalára ezt:


Újra indul a fonalfaló nem tudom láttad-e már. Van egy szavazás, hogy mikor induljon, lécci katt ide, és szavazz, és írd meg, hogy indulsz-e.
http://fonalfalo.blogspot.com/.... mert keveslem, hogy eddig még heten szavaztak csak, hogy mikor induljon a játék. Ugye nem baj?

16 megjegyzés:

 1. Szept. 1-re szavaztam, bár ha aug. 20-tól indulna, már faltam is volna:o) De azt gondolom, zárjuk le az előzőt, hirdessünk végeredményt, majd utána induljunk újra. És naná, hogy részt veszek benne, egész jó kis motiváció ez:o)

  VálaszTörlés
 2. A múlt évben sajnos cseppet sem voltam aktív tag, de úgy gondolom, hogy megpróbálnám újra, ha lehet.... szeptember 1-re szavaztam én is, Kormica neked meg külön köszönöm, hogy szóltál!

  VálaszTörlés
 3. Öszintén szolva nem tudom,hogy induljak-e a következő fordulóba ugyanis eben nem sikerült semit alkotni.Csak egy teklefontartóm van edig és azt se tettem fel még sehova.

  VálaszTörlés
 4. Kormica köszönöm a kalózkodást. Én szept. 1-re szavaztam, Nönével értek egyet, zárjunk, pihenjünk és kezdjük újra. Ha lendületből folytattunk volna, már nekem is lenne falásom.
  Most visz a kötési lendület...

  VálaszTörlés
 5. Jaj, a lényeget meg majd elfelejtettem, Szilvi, köszönet a felhívásért!

  VálaszTörlés
 6. Én is szavaztam és a többiekkel ellentétben én augustus 20-ra, mert így már lesz egy picike szeptember egyre felfalva, de legyen ahogy a többség dönt.

  VálaszTörlés
 7. Én újként szeretnék jelentkezni, most nagyon lendületbe jöttem kötés ügyileg, ráadásul készletem is van egy rakással:)

  Szeretnék kérni meghívót a bloghoz.
  Köszi:)

  VálaszTörlés
 8. Kösz, hogy szóltál, Szilvi! Szept 1., br nekem is lenne már aug 20-tól, de hátha így többen leszünk. Lara! Szerintem gyere bátran, ha nem falatozol, akkor sem történik semmi, de hátha jobban motivál a köv. forduló mint az előző. Mi lenne, ha előre ajánlanánk fel díjakat?

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm, hogy "rámtaláltál."Én is szeptember 1-re szavaznék. Nagyon jó ötlet motivációként,hogy "oldalba böktél". Még egyszer köszönöm.

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok, kicsit szemlesütve jelentkezem, mert a múlt évben kimaradtam innen. Pedig faltam, csak a méregetéssel és a posztolással állok hadilábon. Azért ha adtok egy esélyt, akkor megpróbálom idén legalább havonta összesítve feltenni a fonalfalásokat. És én is szept. 1-re szavazok.

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok, én is indulnék, akkor legyen szeptember 1.a kezdés, ahogy a többség kívánja:)

  VálaszTörlés
 12. Az együtt kötünk-blogba is kiteszem a felhívást! Szilvi, ha küldesz egy e-mail címet (egyuttkotunk kukac freemail ponthu-ra), adok jogosultságot, hogy tudjál ott is posztolni!
  És én is jelentkezem ide, köszi a meghívást! Kata

  VálaszTörlés
 13. Ha újra "elfogadtok", akkor én is a szept. 1-re szavazok. Mert csúnya módon falom a fonalam, csak nem írom...

  VálaszTörlés
 14. Sziasztok! Már egy ideje olvasom ezt a blogot, nagyon tetszik, és látom, újra indul a fonalfalás! Szeretnék újként jelentkezni, szeretnék meghívót a bloghoz. Köszönöm!

  VálaszTörlés
 15. Meghívók mentek az új jelentkezőknek!

  Lara! Szerintem is jelentkezz, aztán majd lesz valami! Nem haragszunk senkire, ha csak 10 dekát fal egy évben! :)

  VálaszTörlés