2012. december 31., hétfő

Évértékelés

Mivel a legutóbb feltett darabok befejezése óta nem kezdtem újabba, megkezdett munkám pedig NINCS(!), ráadásul rá is érek így december 31-én 21 óra körül, részemről a 2012-es fonalfaló évet befejezettnek nyilvánítom.

A lényeg: 6209 g fonalat használtam el. Ez nem kevés.

Ha idén nem vettem volna egy-két rohamom idején újabb gombolyagokat, alig lenne már 1-2 kiló itthon. De vettem, így nyugodtan, fonalakban gazdagon vághatok neki egy újabb fonalfaló évnek. Nem is merem egy kupacba hordani a készleteket (főleg most, hogy mindenki itthon van), de azért szembesítem majd magam a készleteim nagyságával, ha új szezont kezdünk.
Azt is kijelenthetem azonban, hogy nem bánom, hogy idén is vettem fonalat (szinte mind erősen akciós áron jutott hozzám, főleg Pécsről). Az év utolsó hónapjának némely eseménye miatt jövőre igen kevés pénzem lesz ilyesmire, ha lesz egyáltalán... Most nem lesz nehéz leállni a felhalmozással.

A meglevő fonalak hasznosítására sok tervem van. Készülnek majd babatakarók, férfi mellények, Viki-pulcsik,  sálak, kendők, stólák, nyakmelegítők... meg ami közben eszembe jut. :))


Kedves fonalfaló társaim!

Boldog, egészségben, örömökben és fonalfalásban gazdag új esztendőt kívánok mindannyiótoknak!






7 megjegyzés:

  1. Köszi :) Neked is viszont :) Gratulálok a 6 kiló fölötti faláshoz!!!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen mennyiség, s főleg, hogy nincs félbehagyott darabod!Igaz, én is kötöttem ennyit, csak a fele új fonalból... Ki bír ellenállni?:-)

    VálaszTörlés
  3. Macusom, bolgog új évet!

    Tudtam, hogy végig kitartasz, gratulálok a mennyiséghez. Megálltam egy kiló magasságban, vagy inkább mélységben. Eddig is sok fonalam volt, de azt hiszem ennyi új fonalat, mint tavaly még nem vettem egy év alatt. Akciósan a többségét, de sok újdonságnak sem tudtam ellenállni. Tervem ezer, de a kitartásom menet közben odalett. Sokat elkezdek, aztán félkész állapotában visszabontom. Remélem, hogy folytatjuk, és remélem, hogy idén többször leszek közreműködője a blognak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, írtam is egyszer, hogy hiányzol... :)
      Igen, idén, akarom mondani: tavaly, én is sok fonalat vettem, de kétszer is jártam Pécsett... csupa gyönyörűség, persze akciós áron, kihagyhatatlan.
      Hajrá az idei évben!

      Törlés
  4. Köszönjük, én is boldog új évet! Reszkessetek, mert idén, azaz 2013-ban már rengeteg tavalyi fonalam lesz! :D

    VálaszTörlés
  5. Macusom, jövök! Már csattognak a tűim!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, Macus az első helyhez! A kedvezőtlen változásokról kicsit aggódva olvasok, de - örök optimista lévén - bízom benne, sok jót hoz az új év nektek is, és mindnyájunknak.

    VálaszTörlés