2013. január 2., szerda

Nöné megkerült :)

 45 gr
 55 gr
95 gr

BUÉK minden kedves Fonalfaló Társamnak!

Olyan régen jelentkeztem már, hogy alig tudtam feltalálni magam ebben az új képfeltöltős rendszerben. Meg aztán furi most újra blogbejegyzést is írni.Pedig szoktatnom kell magamat hozzá, mert szeretnék ebben az évben "megjavulni", és kicsikét aktívabban részt venni a blogvilágban.

Ha még nem késő, összesíteném a múlt év falatozásának eredményét: kötésben 3203 gr, testsúlyban +10 kg :) Ha ennél nem lesz több, megbocsátom magamnak, mert jó cél érdekében faltam magamra ezt a tekintélyes súlyt, 27 év aktív dohányzásnak sikerült véget vetnem tavaly március 21-én.

Visszatérve a fonalakhoz: lehetett volna sokkal több is a felfalt mennyiség, de a debreceni Gombolyda megnyílása olyan mértékű csáberővel hat rám, hogy képtelen vagyok ellenállni:) De legalább ebben az évben is lesz mit falni.


4 megjegyzés:

  1. Nagy gratula a változásokhoz!!! Csak így tovább!:))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a dohányzásról való leszokáshoz:)
    Vigasztaljon, hogy + 10 kiló nem is olyan sok, nekem ezt 1 hónap alatt sikerült felszednem a leszokás alatt:) Arra még feljött fél év alatt 8 kg, így összesen 18 kg túlsúlyt sikerült felszednem, de így is megérte leszokni!
    Gratulálok az erődhöz és kitartásodhoz,hogy ezt meg tudtad tenni!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy látlak, olvaslak. Szépek a munkáid!
    Gratulálok, hogy leszoktál a cigiről.

    VálaszTörlés
  4. Annyira, de annyira örülök neked!!! Már rettenetesen hiányoztál!
    Gratulálok mindenhez, a leszokáshoz külön!!!

    VálaszTörlés