2010. január 13., szerda

Katica jelentèse

Sziasztok Lànyok!
Nagy otlet ez a blog, nagyon jòl tette, aki kitalàlta. Nàlam az a helyzet, hogy hivatalosan 1490 gr fogyott el, de ennèl kb. egy kilòval tobbet màr lekotottem, csak nem tudom mèg mutogatni, mert ajàndèk lesz, ès nem szeretnèm leloni a meglepetèst.
Kozben èn is vettem ùjabb fonalat (gyonyoru, kendonek valò), egyrèszt elcsàbultam, màsrèszt pedig kellett, mert rendeltek tolem zoldet ès pont olyan nem volt.
Igy - mivel nàlam frissitèsre vàr a dolog, azzal pedig vàrnom kell, mig àt nem adtam az ajàndèkokat - nem tudok egyenlore pontositott listàt irni.
A hivatalosak:
North Roe Shawl = 140 gramm
Fekete garbònyaku fèrfipulòver = 600 gramm
Adamas shawl = 150 gramm
Csavartmintàs pulòver = 600 gramm
összesen = 1490 gramm
Olyan ugyesek vagytok, hogy teljesen elàjultam. Szerintem èn csak hàtul kullogok valahol a kb. kèt ès fèl kilòmmal. Bàr nekem màr az is nagy motivàciò, hogy kèszen làtom a munkàimat, ès uresednek a polcok, ùgyhogy màr csak ezèrt is megèrte!!!!
Kotogeto Kata

Utòirat: Atnèztem a Fonalfalòs fonallistàmat, ès sajnos ebbol a kb. plusz egy kilòbòl csak egy kis rèsze tartozik a fonalfalòhoz, a tobbi fonalat azòta vàsàroltam vagy kaptam. Bocsànat a tèvedèsèrt, mit mondjak, ez most egy kicsit lelombozott.

3 megjegyzés:

  1. Á, nem állsz hátul igazán :))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem simán második helyezett leszel, ha elkészülnek az ajándékok!

    Igen, a rendelés szent, és ha nincs itthon megfelelő szín, olyankor venni kell. Saját cuccnak kizárólag a szekrényből veszek fonalat!

    Amúgy van egy 98%-ban kész hosszú mellényem, jó kis súlya van (vagy fél kiló! :-D), meg félkész sapi is van, szóval pár nap múlva nekem is lesz még hozzá!

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó helyet magamnak stoppolom, mivel a fél telet panyizsuzsi sáljaival töltöttem, azok pedig nem saját fonalból mentek. Jó, ha egy kilót használtam a készletemből.

    VálaszTörlés