2011. augusztus 28., vasárnap

A nyereményekről

azt gondoltam, hogy!

Néhány bejegyzéssel lentebb Gabella elindította "az ajánljunk fel egymásnak nyereményt" Ő személy szerint a versenyt megnyerő kötögetőnek küld majd valamit. Én pedig a versenyben utánam következő kötögetőt lepném meg. Ezen a vonalon elindulva, mit szólnátok olyan nyeremény-lánc szerű díjazáshoz.
Úgy képzelem, hogy Gabella kezdi a sort, majd az első ad a másodiknak, majd a második a harmadiknak és így tovább. Nem kötelező, ha valaki nem szeretne ebben részt venni, (inkább úgy fogalmazok, hogy nem jelzni, hogy igen én is adok valamit) akkor ő kimarad és az utána következő kapja a felajánlást. Az utolsó részt vevő pedig Gabellának küldene valamit.

Mit szóltok hozzá? Ha megszavazzunk, és ha működik, akkor maradhatna az új szezonban is. 

6 megjegyzés:

  1. nekem így jó lesz. Amint meglesz a sorrend, már ajándékozhatunk is. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik!:) Nagyon jó ötlet:)

    VálaszTörlés
  3. Oké, nem rossz ötlet! Csak lenne időm összeírni a sorrendet! Mondjuk van már felajánlás sorsolásra is, szóval most kavarunk rendesen! :)

    A lényeg! Ha megvan a lista, mindenkinek kellene jelentkezni, aki akar felajánlani, és akkor az kap is valamit. Mármint ha valaki nem ajánl fel, akkor ő kimarad, ne legyen már olyan, hogy az maradjon ki, aki felajánlott valamit!

    VálaszTörlés