2011. augusztus 21., vasárnap

Új évad??

Mikor kezdjük a következő fonalfaló évet?
Javaslom, hogy minél hamarabb.

13 megjegyzés:

  1. Igen, ez engem is érdekel:)

    VálaszTörlés
  2. Engem is :) Ugyan abban, ami most ért véget, nagyon lemaradtam :( nyáron sokkal kevesebbet kézimunkáztam, meg inkább új fonalból, de tavaly nagyon betáraztam és most sok aug. 20 előtt vásárolt fonal várja az őszt meg a telet! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is itt vagyok. Még soha nem néztem meg, hogy egy időszak alatt mennyit is kötöttem, vagy kézimunkáztam. Érdekes volt, és nagyon meglepő is. Nem gondoltam volna, sem azt, hogy öt kilót elkötök, sem azt hogy elől végzek. Nálam mindig van valami tűn, tűkön és egyszer majd befejezem. Most nagyon figyeltem, főleg itt a végén, hogy mindennek a végére érjek.
    Közben, hogy a díjazás se maradjon el, én felajánlok az utánnam következő falónak, szerintem azt Te vagy Macus, néhány gombóc fonalat.

    VálaszTörlés
  4. Amanda!
    Aranyos vagy, az ügyességedről nem beszélve. A fonalfelajánlást külön köszönöm. Ha már azt a sok kiló fonalat elkötöttem/horgoltam, legyen még több.
    20-án este még elkészült egy horgolt táska, de már nem volt erőm küzdeni a fényképezéssel, meg kicsit nemezesíteni is kéne. 19 deka. De ezt már nem teszem fel, csak így tudom, hogy kb. 5 kiló volt a régi fonalból a fogyás. Az újat nem számoltam, de az is van 1-2 kiló.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Jó régen nem jelentkeztem már. Ott rontottam el, amikor bűnbe estem és vettem mégis Lidis fonalat, hogy a lányomnak mellényt kössek belőle, olyat mint az enyém. Kész is lett...új fonalból... meg egy kendőt is kötöttem újból... de még nem volt időm közzétenni semmit. Régi fonalból is lett egy csomó félkész munkám, de befejezve szinte semmi... szóval a szokásos :) Ígyhát most sereghajtó lettem... de ez nem veszi el a lelkesedésemet, indulok a következő menetben is.

    VálaszTörlés
  6. Én azt hittem, 20-án már el is kezdődött. :)) Ha jól látom, az első helyezett már kap jutalmat, én felajánlok a másodiknak. Fonalkát szeretnél vagy valami csipkés készet? Szerintem a következő fordulóban is jó lenne ilyen felajánlós alapon valami "díj". El ne felejtsem: gratulálok mindenkinek a fonalfaláshoz, különösen az élmezőnynek!

    VálaszTörlés
  7. Irenka!
    ha kimondjuk, hogy mikor kezdődik, akkor kezdődik. De ha eltoljuk pár nappal, pl.szept. 1-re, akkor addig azok is be tudnak számolni a haladással, akik mostanában nem jelentkeztek. meg aztán Gabella szervezte az ideit, de nagyon el van veszve. Biztosan melózik is, aztán nekik is ott van mindjárt a sulikezdés. Azért őt csak megvárhatnánk.ha mindenki eredménye meglesz, akkor hivatalosan is lesz eredmény.
    Ja, ha még nem írtam, én is felajánlok némi fonalat szívesen.

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Igen, dolgozom augusztus 1. óta folyamatosan. Kicsit le vagyok strapálva. Gratulálok mindenkinek a fogyasztáshoz.

    Szerintem szavazzuk meg, hogy akkor augusztus 20. vagy szeptember 1. legyen a következő évi induló dátum, aztán mehet a buli! Én a szept. 1-re szavazok.

    Majd a felajánlással meg a végső eredménnyel jövök, ha más nem jövő hét elején. Holnap még dolgoznom kell. :(

    VálaszTörlés
  9. Szeptember 1 részemről is oké.
    Ezt meg odaírtam az előbb a felajánlásokhoz is :
    Fonalat én is szívesen ajánlok fel a készletekből. Vasárnap estére lefényképezek mindent, ami még elmaradt (a helyezésemen nem változtat, de ami kész legyen fent), meg a fonal is fent lesz a blogomon, amit felajánlok. Ne lepődjetek meg, a blogom neve Kötősuli helyett pár napja Kormica Design.

    VálaszTörlés
  10. Szept 1. OK, az aug. 20. vicc akart lenni, csak nem jött össze. :)

    VálaszTörlés
  11. Én azt hiszem leiratkoznék,mert mostanába nem sikerült össze hozni semit igy nem tettem fel munkát.

    VálaszTörlés
  12. SZiasztok!

    Csatlakozhatom én is? Ha igen, akkor szept 1-re szavaznék kezdésnek.

    VálaszTörlés