2010. augusztus 24., kedd

Ahogy ígértem ...


... kattogtattam néhányat.

Kedves falatozó Társaim!
Bemutatkoznék annak, aki még nem ismer:o) Nöné Gyöngyi vagyok, itt blogolok.
2008. nyara óta szép kis fonalkészletet sikerült felhalmoznom, ennek egy töredékét láthatjátok a kollázson. Összeszámolni nem volt türelmem a teljes készletemet, de szerintem közelíti a 15-20 kg-ot (Ágim szerint sokkal több). Ebben zömmel tolnai gyapjak, Melinda és Bucilla által festett csodás csipkefonalak, néhány különleges külföldi ("uruléc", malabrigo, német hosszan átmenetesre festett) gyapjú, újabb szerzeményű Barka-pamutságok, kevertszálasok és turkálós mindenféleségek találhatók. Fő tevékenységem a kötés, azért olykor elcsábít a horgolótű is. Tervem millió, időm, és mostanság türelmem egyre kevesebb. Szeretnék kötni sok-sok pulcsit, kardigánt és zoknit, néhány nyakbavalót, egy-két különleges csipkekendőt. Az alapanyag megvan, most már csak én kellek a megvalósításhoz.

Falásra fel!

6 megjegyzés:

  1. Kinagyítottalak, alig kapok levegőt. A tolnai-dobozban alul az a zöld, balra fönn szintén egy zöldet szúrtam ki, jobbra fönn is láttam egy átmenetes zöldet. Még jó, hogy Melinda és Bucilla fonalait nem terigetted ki teljesen. Akkor hajrá, és lássunk belőlük minél több szépséget.

    VálaszTörlés
  2. Ennyi csodaszép fonalból öröm kötni,nem?

    VálaszTörlés
  3. Micsoda gyönyörűségeid vannak! Jó "étvágyat" hozzájuk! :-))

    VálaszTörlés
  4. Nálad aztán ínyencségek szerepelnek! :)

    VálaszTörlés
  5. Azta, most adtál egy ötletet azzal a 2 táskával a képen. Régóta foglalkoztat hogyan tudnám a lányok ipari mennyiségű plüssállatkáját úgy tárolni, hogy láthassák, de azért ne bokáig járjunk bennük. Valahogy így kellene megoldani, ahogy nálad a táskában a fonalak vannak....majd még agyalok a felfüggesztésen(falra), és a rekeszek nagyságán/nyithatóságán....
    Jó falást Neked :) ezekből a szép fonalakból.

    VálaszTörlés