2010. augusztus 9., hétfő

Eltelt az 1 év!


A lelkesedés megcsappant kicsit, de mit szólnátok, ha újrakezdenénk a falást? Újabb jelentkezőket is befogadhatnánk.

De még előtte egy helyzetjelentést írhatna mindenki, aki az elmúlt évben velünk falta a készleteit!

A 4 kilómmal a sereghajtók táborát erősítem, és amennyire leálltam mostanában, nem is lesz ez másként. Bár vannak még ötleteim a szekrényben lévő fonalakhoz is! :)

16 megjegyzés:

  1. Én is a sereghajtók táborát erősítem csak :))))) Volt/van annyi megrendelésem (szerencsére), hogy sem kedvem, sem időm nem volt a szekrénybe kukkintani :)
    Mindenesetre, ha folytatódik a játék, akkor szívesen csatlakozom újra :)

    VálaszTörlés
  2. Ja, 2 kg 20 dekánál ragadtam le :D

    VálaszTörlés
  3. Oké, Kriszta, akkor már ketten vagyunk! :)

    VálaszTörlés
  4. Csatlakoznék az új játékhoz, a párom biztosan örülne neki, ha kopna a fonalkészletem :DD. No nemcsak ő, én is nagyon szeretném, ha csak apadna, és nem gyűlne hozzá.

    VálaszTörlés
  5. En is szeretnek jelentkezni,mert edesanyam mar nem kot,es felhalmozodot a fonalkeszletunk en meg mostanaba kezdtem tanulni horgolni es indian fonassal is szoktam karkotot kesziteni,hatha elfogynak a cernak a jatek vegere. :P

    VálaszTörlés
  6. Én is benne vagyok a folytatásban, ill. az újrakezdésben.
    Az elmúlt 1 évben 8 és fél kiló (8504 gramm) fonalat használtam el. (De utánpótlás is van...)


    A következő menetben már nem leszek ilyen ügyes, mert a munka mellett biztosan kevesebbet kötök, horgolok.

    Kezdő dátum? Javaslom, hogy várjunk picit új csatlakozókra, és csak pár nap múlva kezdjünk újra számolni, pl. 15-étől.

    Szóljatok, ha megfelel így.

    VálaszTörlés
  7. Én is így gondoltam, hogy várjunk valamennyit, bár hogy ne hét közepére essen a határidő, és tuti megjegyezhető legyen, lehetne mondjuk augusztus 20. Hm?

    VálaszTörlés
  8. Így már hozzá tudunk szólni!

    VálaszTörlés
  9. Kedves Lányok!
    Én új tagként csatlakoznék, mert csak pár hete kezdtem el (újra) kötni/horgolni, de a készletem akkorára duzzadt, hogy már lassan nem fér a szekrény aljába. Én 3 hét alatt 80 dkg fonalat kötöttem/horgoltam el.
    Szép napot! Viki
    http://mazsaviki.blogspot.com

    VálaszTörlés
  10. Én talán második vagy harmadik vagyok a 4167 g felfalt fonallal. Persze jövök megint mert még tengernyi régi fonalam van. Próbálom megállni, hogy ne vásároljak de nagyon nehezen megy...

    VálaszTörlés
  11. Az aug 20. szerintem jó ötlet.

    VálaszTörlés
  12. Aug 20 nekem szerintem is jó.

    VálaszTörlés
  13. Az kezdési dátum szerintem is tökk jó.

    VálaszTörlés
  14. Én is benne vagyok a folytatásban, ha véget ért a nyaralás, akkor össze is számolom, hogy mennyi is az annyi újfent. Én szeptembertől indulok újra, de az augusztus 2o. nekem is jó kezdő időpontnak.

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok! Bocsánat, hogy eltűntem az utóbbi időben. Nézegettem azért a blogot, csak a feltöltésekkel akadoztam. Én végül elakadtam a számolással, és vsz hogy egyik utolsó helyezett lettem, viszont azért látványosan fogytak a fonalaim. (Talán mert eleve nem volt olyan borzasztó sok, csak nekem tűnt annak?) Amit mostanra megállapítottam: mivel én általában 2-3 gombolyagot vettem egy fajtából, nagy projektek amúgy sem jöhetnek ki ezekből. A sapka-sál dolgot viszont kicsit meguntam. :D Majd meglátjuk, mi lesz a maradékokból.
    És ígértem ajándékot, amit ha jól tartottam számon, Macus nyert a több mint 8 kilójával - gratulálok :) De szerintem mindannyian jól szórakoztunk :) Macus, elvileg megvan a címed, de a biztonság kedvéért elküldenéd emilben? Köszi!

    VálaszTörlés