2010. augusztus 24., kedd

Falni vágytam...

azóta, hogy rátaláltam erre a blogra, ám év közben már nem mertem csatlakozásra gondolni. Talán az előző körben nem is lehetett. Örülök, ha befogadtok! :) Néhány szóban szeretnék csak bemutatkozni, bővebben rólam itt. Nagyon régen volt, hogy megtanultam kötni, de talán ez kevésbé fontos. Inkább a kézimunka szeretete és az alkotó légkör az, ami lényeges számomra, valamint az, hogy a hozzám hasonló érdeklődésűektől tapasztalatot szerezzek, s megoszthassam azt a keveset, amit magam megszereztem.

Próbáltam összegyűjteni az itthon fellelhető fonalaimat. Nagy részük szerepel a képeken: yarn und dyed, 100 % pure wool, cobweb, mongol és ausztrál gyapjú, névtelen gyapjak, Barka és másféle pamutok, vegyes akril kupacok, van köztük festett és festetlen. Van még kb. 3 kg Rikker gyapjú, ami nem szerepel a képeken és lehet, hogy a ládafia rejt még néhány gurigát. Összességében 14-16 kg körüli fonal. Nagy mennyiségű csipke kötésére alkalmas fonalam van, csere esetlegesen engem is érdekelne (vastagabb fonalra).

Csak reménykedni merek, hogy ehhez a fonalmennyiséghez jut elég időm is, hogy nagy falatokat tudjak falni belőle.

4 megjegyzés:

  1. Fú, hát itt is válogatott finomságok vannak! Mit kérnél egy kendőre való sötétzöld nem átmenetes gyapjúért? ;-)

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus mennyiség, és szépek is! Sok sikert a faláshoz!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szép fonalaid vannak, ezekből öröm lesz a falás :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, minden bizonnyal kellemes időtöltés lesz. :)

    Gabella, szinte bármit :), de elsősorban vastagabb fonalra gondoltam. Az sem baj, ha nem 100 % gyapjú, csak legyen benne természetes anyag is. :)

    VálaszTörlés