2011. szeptember 14., szerda

Bemutatkozás

Sziasztok!

Köszönöm, hogy csatlakozhattam hozzátok, már tavaly is kacsingattam, de végül arra jutottam, úgysem menne. Ehhez képest többet kötöttem és hörgoltam az utóbbi egy évben, mint az előtte levő 15-ben. Ezért gondoltam, hogy most majd jelentkezem, és meglátjuk ebben az évben illetve 4 hónapban mire is jutok :-)

Nagyon sok szép dolok készül itt nálatok, csak ámulok és bámulok, jó hogy közétek tartozhatok.

Szeptember 1. óta több minden készült, most kezdtem dokumentálgatni a blogomon. Még készült egy sál nekem, kb. 15 db horgolt rózsa, horgolt öv, horgolt táskadísz, Van egy majdnem kész kisfiúkardigán, 145 gr fonal kivételével már ez is a fonalfalóba számít. Jó néhány megkezdett darabom is van, mielőtt ezeket folytatnám, majd lemérem őket.

Azt pedig még nem is említettem, hogy kb. 10-15 kg-i fonalam gyűlt össze a hosszú (kb.20 év) során, amit ha meg akarok menteni, a családnak tett ígéretem alapján egy belátható időn belül fel kell használnom, vagy legalábbis egy nagy részét.
 Az első szeptember óta elkészült és ledokumentált darabom, egy mini SBS Aura lányomnak, és sálként fogjuk majd használni a szeles, de még nem télies időben.

Felhasznált fonalmennyiség: 51 gr
Összes felhasznált fonalmennyiség: 51 gr

2 megjegyzés:

  1. Amaranta, hűűűű de szép a blogod, csatlakoztam is rögtön! A kendő is szép :) És mi nem lakunk messze egymástól :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :-)

    Timi! Tényleg nem, pár kilóméterre csak.

    VálaszTörlés